Indtil 2012 leverede Seckingerne deres produktion af druer til kendte vinbønder i Deidesheim, men efter 2012 har de produceret deres egen vin.
Jonas Seckinger kom i lære på vingården Odinstal, hvor han fik den bedste adgang til at lære biodynamisk vindyrkning. I 2018 blev han kåret til en af "Årets Nykommere" i Falstaff og et af de største vinmagertalenter i Pfalz. Sammen med sine to brødre Philipp og Lukas dyrker han nu på vingården 14 hektar vinmarker økologisk i den lille by Niederkirchen. Efter forskellige macerationstider gæres alle vine spontant i store træfade og praktisk talt uden forklaring, hvilket giver den naturlige gær et større udvalg af næringsstoffer. Kun i undtagelsestilfælde filtreres det og tilsættes minimalt svovl.
Sådan skabes naturvine med karakter – intet tilsættes og intet tages væk. (økologisk certificeret. Pfalz/Tyskland)
Læs mere
5 varer