Om Wines & Co.

Vin skal være sjovt og i øjenhøjde

Hos Wines & Co. mener vi, at vin skal være sjovt og i øjenhøjde.

Hos os får du ærlige vine, som vi mener, leverer varen til den rette pris. Vi er uprætentiøse og usnobbede i vores tilgang til vin. Der er ingen vinlande, stil eller producenter, der får særbehandling hos os. Vi går alene efter at sikre dig det bedste glas vin til pengene, uanset hvor vinen kommer fra.

Hvert år smager vi så mange vine som muligt fra producenter, vi selv opsøger eller som henvender sig hos os. Dette arbejde er nøglen til vores sortiment og basis for vores valg af vine. Samtidig er det væsentligt for os, at de vingårde, vi arbejder sammen med har et budskab og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du lyst til at smage vores vine, kan du deltage i en af vores mange vinsmagninger, som vi holder året rundt. Vores vinkonsulenter er fordelt over hele Danmark, hvor de kører ud til både private og virksomhedskunder med de vine, som du/I ønsker at smage.

Vi hjælper med at finde den rette flaske til enhver lejlighed. Om du leder efter en julegave til dine medarbejdere, vine til brylluppet eller bare en dejlig hverdagsflaske, kan vi hjælpe. Og så har vi smagsgaranti, hvis du mod forventning ikke skulle bryde dig om den vin, du har købt. Det betyder, at du frit kan få pengene retur eller få ombyttet til en anden vin.

Derfor skal du købe din vin hos os

Vores sortiment er nøje udvalgt af vores eget smagepanel

Alle vores vine er unikke og fra egen import

Vi tilbyder fri fragt allerede fra 699,-

Vi tilbyder hurtig levering

Vi har smagsgaranti, og tager vinen retur hvis den ikke smager dig

Vi afholder vinsmagninger i hele Danmark - hos både private og virksomheder

Du kan altid kontakte os for rådgivning om valg af den rette vin

Kendt i Danmark siden 1962

Wines & Co. har rødder tilbage til 1962, hvor virksomheden var kendt som det familieejede vinhus, Pieroth fra Tyskland. Pieroth slog sig dengang ned i Danmark, og har siden forsynet danskerne med kvalitetsvin fra hele verden. 

I 2017 skiftede ejerskabet fra tyske til danske hænder, men fokus på kvalitet og service er stadig den samme. Vi har bibeholdt de populære vine fra Pieroth og samtidig udvidet sortimentet med nye, spændende vine fra topproducenter i hele verden.

I slutning af 2021 skiftede ejerskabet hænder fra Noer Wines til Wines & Co. med en målsætning om at give den bedste vinoplevelse til kunden.

Vores vine findes ikke andre steder

Vi indrømmer gerne, at vi ikke har markedets største vinudvalg - til gengæld er hver eneste flaske nøje udvalgt, og ikke til at finde hos andre eller i supermarkedet.

Vi udvider løbende vores sortiment med nye, spændende vine fra hele verden. Vi forsøger at udvælge vine, der både har en historie, karakter og smager af det sted, de stammer fra. Det er vores klare opfattelse, at de bedste vine opstår, når disse betingelser er opfyldt. Fælles for alle vores vine er dog, at du får høj kvalitet - uanset prisen.

Vinsmagninger i hele landet

Hos Wines & Co. mener vi, man skal have lov at smage på vinen, før man køber den. Derfor tilbyder vi vinsmagninger for private selskaber og virksomheder i hele landet. 

Til en vinsmagning kommer en af vores vinkonsulenter ud til dig med en række forskellige flasker, og lader hele dit selskab smage på lidt af hvert. I lærer lidt om de forskellige vingårde, druer og vinområder og finder måske en favorit.

Læs mere om vinsmagninger