Kun 199,- pr. person

Vinsmagning hjemme hos dig

BOOK VINSMAGNING

En privat vinsmagning er en hyggelig og anderledes måde at være sammen med gode venner eller familie. Vi kommer med kyndig vejledning og nogle af de bedste vine i vores sortiment - så skal du og dit selskab bare sørge for glas og den gode stemning.

4,8 (327)

Professionelle vinkonsulenter

Wines & Co. arrangerer vinsmagning hjemme hos dig, uanset hvor i landet du bor. Vi har lokale vinkonsulenter i hele Danmark, som kører ud til dig, hvor det passer dig, når det passer dig. Vinkonsulenten medbringer et bredt udvalg af både hvide og røde vine, så I kommer vidt omkring i vinens verden.

En vinsmagning hjemme inkluderer

2 - 3 timers arrangement i eget hjem

Vin præsentation og oplæg fra professionel vinkonsulent

Smag på 6-8 spændende og unikke vine af egen import

Priseksempel ved 8 personer er 199,- pr. person

Efter vinsmagningen er der mulighed for at handle med konsulenten til special gode priser

Book vinsmagning

Sådan foregår en vinsmagning hjemme

Booker du en privat vinsmagning med Wines & Co., sørger vi for det meste. Vores vinkonsulent kommer hjem til dig på det aftalte tidspunkt. Han/hun kommer med seks-otte forskellige flasker fra vores sortiment, og ofte er der også en overraskelse med i kufferten. Undervejs vil vi fortælle lidt om de forskellige vinhuse, områder, druer og smagsnuancer.

Det skal du selv sørge for på forhånd:
- Vinglas
- Vand
- Skylleskål
- Brød

Hvis du vil peppe aftenen op med et tapasbord eller anden lækker anretning, er du velkommen til at gøre det.

Danmarks største på vinsmagninger

Wines & Co. er førende inden for private vinsmagninger i hele landet. Vi har nemlig afholdt tusindvis af private vinsmagninger med vores egne vinkonsulenter.

Derfor kan du trygt booke Wines&Co. til en vinsmagning hjemme hos dig. Vores vinkonsulenter kender alle vinene godt og har masser af anekdoter, tips og tricks, de med glæde deler ud af.

Om os