BOOK VINSMAGNING

God vin, godt selskab og muligheden for at blive klogere, mens man smager - så bliver det ikke bedre. En vinsmagning er simpelthen en af de bedste måder at være sammen på.

Wines & Co. tilbyder vinsmagninger til både private og virksomheder i hele Danmark. Uanset om du har en sommelier i maven, eller om du bare vil have en hyggelig aften på begynderniveau, kan vi arrangere en vinsmagning for dig og dit selskab.

4,8 (327)

Professionelle vinkonsulenter

Vi har professionelle vinkonsulenter i hele landet, som kører ud til din vinsmagning, når det passer dig. Det kan være til et firmaarrangement, en fødselsdag eller bare en anderledes aften med venner eller veninder.

Kort om vores vinsmagninger

Vinsmagning i hele Danmark

Hjemme hos dig eller på din arbejdsplads

Ingen krav til antal deltagere

199,- pr. person.

Spændende vine af egen import (6-8 fl.)

Oplæg og vejledning fra professionel vinkonsulent

Lær at dufte til og smage på god vin

En hyggelig aften med venner eller kollegaer

Mulighed for at købe de vine, du kan lide

Book vinsmagning

Sådan foregår en vinsmagning

Booker du en vinsmagning med Wines & Co., kan du se frem til en eftermiddag eller aften, hvor du både bliver forkælet og lærer noget samtidig.

Til en privat vinsmagning kommer vores lokale vinkonsulent ud til dit selskab. I vil blive præsenteret for seks-otte klassikere fra Wines & Co.s eksklusive sortiment af både hvidvine og rødvine. Ofte har konsulenten også en lille overraskelse med, alt efter hvad der lige er i sæson. Efter ca. to timers vinsmagning vil vinkonsulenten efterlade jer klogere på vinens verden - og måske i lidt højere humør.

Vores vinsmagninger til virksomheder er mere fleksible. Her kan vi skræddersy en smagning, der passer til antallet af deltagere og ønsker til arrangementet.

Vinsmagninger siden 1961

Hos Wines & Co. elsker vi selv at smage på nye, spændende vine. Den fornøjelse vil vi gerne give videre til vores kunder gennem vinsmagninger. Desuden mener vi, at man skal have lov at smage på en vin, før man køber den. Derfor er vinsmagninger en stor del af vores forretning og har altid været det.

Wines & Co. er førende på vinsmagninger i hele Danmark. Vi har nemlig gjort det i hele virksomhedens historie, der begyndte i 1962. Dengang hed vi Pieroth og var en del af det store tyske vinhus af samme navn. I dag er vi et danskejet selskab med nyt navn, men de gode vine og den personlige service er den samme.

Om os