Kun 199 kr. pr. deltager

Vinsmagning for virksomheder

BOOK VINSMAGNING

Wines & Co. tilbyder skræddersyet vinsmagning for virksomheder i hele Danmark. En vinsmagning er en sjov og lærerig aktivitet, som bringer kollegaer og forretningsforbindelser sammen. Om I er et lille håndværker-team eller et stort kontor, kan vi arrangere en vinsmagning til jer.

Som udgangspunkt er konceptet, at en af vores vinkonsulenter kommer ud med seks-otte forskellige flasker. Her kan I smage et bredt udvalg af eksklusive vine, mens I bliver guidet gennem bouquet, krop og alle de andre udtryk i vinens verden. Vi kan dog sagtens variere smagningen, så den passer til jeres virksomhed.

Prøv en vinsmagning til jeres næste firmaarrangement - book en skræddersyet vinsmagning.

4,8 (327)

Om vinsmagning for virksomheder

Vi kommer ud til virksomheder i hele Danmark

Skræddersyet arrangement efter jeres ønsker

Priseksempel ved 8 personer er 199,- pr. person

Smag på spændende og unikke vine af egen import

Præsentation og oplæg med professionel vinkonsulent

Efter vinsmagningen er der mulighed for at handle med konsulenten til special gode priser

Book vinsmagning

Skræddersyet vinsmagning til din virksomhed

Overvejer du at arrangere en vinsmagning i din virksomhed? Det kunne være til teambuilding-dag, et kundearrangement eller en eksklusiv fredagsbar. Uanset anledning og type af virksomhed, kan vi skræddersy en vinsmagning for jer.

Det kan foregå som et intimt arrangement, hvor hele gruppen (typisk op til 10 personer) sidder sammen og smager, mens vinkonsulenten kommer med personlig vejledning. Eller det kan være et større arrangement, hvor vi sætter vinene op på en måde, hvor alle kan være med.

Vinsmagning for virksomheder siden 1961

Wines & Co. har 60 års erfaring med vinsmagning for virksomheder. Det har nemlig været en del af vores forretning, siden vi åbnede i Danmark i 1961. Dengang hed vi Pieroth, da vi hørte under det tyske vinhus af samme navn. Nu er vi en danskejet virksomhed, men vi har stadig samme høje kvalitet som altid.

Hvis du vil have en eksklusiv oplevelse til din virksomhed, kan du trygt booke en vinsmagning hos Wines & Co. Vores kompetente vinkonsulenter er meget vidende og har prøvet det mange gange før. Kontakt os for at få skræddersyet en vinsmagning til din virksomhed.

Om os